Wat we doen

U bent hier


Expertise domeinen

Affiliate marketing Met meer dan 10 jaar ervaring, zowel aan de affiliate netwerk als agency kant, kennen we de affiliate markt door en door. Die kennis stellen we graag ten dienste van onze klanten.

Lees Meer

SEA

Search Engine Advertising (SEA) Met een specialisatie in grotere Search Engine Advertising campagnes en concurrentiële sectoren, houden we er een specifieke filosofie en aanpak op na, als het aankomt op het opzetten en beheren van SEA campagnes. 

Lees Meer

We exploiteren onze eigen en onafhankelijke trading desk onder de naam ‘Point Blank’ en draaien succesvolle campagnes over alle sectoren heen sinds meer dan 2 jaar. Ons team beschikt over een sterke lokale expertise en maakt het verschil in klantenservice en voortdurende optimalisatie.

Lees Meer

SEO

Met een focus op rendabiliteit, helpen we onze klanten om zo goed mogelijk te scoren in de zoekmotoren of search engines. Van technische SEO tot copywriting - door middel van een workshop of het uitbesteden van alle operationele werkzaamheden aan FairEtail - samen vinden we voor elke klant de juiste aanpak. 

Lees Meer

Tracking & Analytics Van data naar inzicht. Van inzicht naar actie. Google Analytics laat bedrijven toe om data vanuit verschillende bronnen te analyseren in één enkele tool, waardoor ze de gebruikers van hun websites beter kunne nbegrijpen. 

Lees Meer

Als strategische partner voor onze klanten, werken we op lange termijn en houden ervan om betrokken te worden bij strategie en planning. Dit kan het geval zijn binnen één of meerdere performance kanalen of bij het volledige digitale marketing plan. 

Lees Meer

Social Media Marketing is relevant voor alle soorten business en mag niet over het hoofd worden gezien. Vandaag telt Facebook zo’n 6 miljoen leden in België. Linkedin, momenteel het snelst groeiende medium in België, telt bijna 3 miljoen actieve leden, terwijl Twitter al 1 miljoen Belgische accounts op zijn palmares mag zetten.

Lees Meer

Content marketing is een krachtige manier van inbound marketing waar jouw prospecten dol op zullen zijn. Door ervoor te zorgen dat jouw klanten krijgen wat ze nodig hebben en willen, zullen ze jou zien als een zeer nuttige partner. Zij worden niet enkel klanten maar ook ambassadeurs van jouw business.

Lees Meer


Hoe werken we

Iedereen stelt zich wel eens de vraag of de huidige activiteiten in digitale marketing op een goede manier worden geleid.  Heb jij het gevoel dat het nog wel beter kan dan het huidige resultaat ? Laat het ons checken.

Lees Meer

Word je geconfronteerd met een project dat specifieke expertise vereist op het vlak van performance marketing? En is die niet aanwezig in de huidige organisatie, hetzij structureel, hetzij tijdelijk? Dan helpen we graag met alle strategie, planning, opleiding of uitvoering van de digitale performance projecten.

Lees Meer

We werken dagelijks intensief samen met onze klanten om maximaal rendement te halen uit hun digitale performance marketing activiteiten, hetzij tijdelijk of op lange termijn.

Lees Meer