SEA

U bent hier

Search Engine Advertising (SEA)

Met een specialisatie in grotere Search Engine Advertising campagnes en concurrentiële sectoren, houden we er een specifieke filosofie en aanpak op na, als het aankomt op het opzetten en beheren van SEA campagnes. 

We worden gedreven door resultaat en willen onze klanten verrassen door de verwachtingen te overtreffen, wat heeft gezorgd voor een snelle én duurzame groei - jaar na jaar - voor de meeste van onze klanten.

Afhankelijk van het type business en de digitale marketing KPI’s van onze klanten, verzorgen we de Google Adwords en/of Bing accounts, Google Display Network en/of YouTube campagnes, Google Shopping en/of API projecten.
 

Vraag naar onze Adwords QuickScan. Hier bekijken we de structuur van je Adwords account tot in het kleinste detail.

We volgen de nieuwe functionaliteiten op de voet en nemen deel aan de meeste Google beta releases, zodat we ervoor zorgen dat onze klanten het beter blijven doen dan hun concurrenten.

FairEtail is een Google Premier Partner.

 

FairEtail voldoet aan alle strenge cirteria opgelegd door Google en heeft hun Premier Partner Badge ontvangen. Wij zijn daar heel trots op, wetend dat enkel 3% van all Google Partner Agencies wereldwijd Google Premier Partner zijn. (Lees hun voorwaarden.)

Meer nog, FairEtail is één van de weinige Google Premier Partners met certificaten in alle 5 Adwords onderdelen:

  1. Search Advertising
  2. Mobile Advertising
  3. Video Advertising
  4. Display Advertising
  5. Shopping Advertising

FairEtail heeft een uitgebreid team van internet marketeers in België en ieder van onze Adwords consult heeft de individuele Google Adwords certificaten behaald.

 

Naast het beheren van SEA accounts, doen we ook regelmatig SEA Quick Scans en Audits, gevolgd door actiegerichte adviezen over hoe de resultaten verbeterd kunnen worden.