Gert Berghman

U bent hier

Na zijn studies in communicatie en mediaplanning, begon Gert met werken bij een Belgische consumentenorganisatie. Gezien zijn grote interesse voor het digitale, volgde hij tijdens deze periode nog een extra postgraduaat in digitale marketing. Om zijn skills en kennis hierin verder te ontwikkelen kwam hij uiteindelijk bij FairEtail terecht. Gecombineerd met zijn ervaring in projectmanagement en marketing sluit hij perfect aan bij het FairEtail-team en staat hij steeds klaar om klanten verder te helpen met hun SEO-uitdagingen. 

FairEtail-er sinds: 
April 2017

Functie : 
SEO Consultant

Wat is je achtergrond?
Diploma : Bachelor Communicationsmanagement & postgraduaat Digital Marketing

Werkervaring vóór FairEtail:
2 ervaring bij een Belgische consumentenvereniging.

Waarom koos je voor FairEtail?
Omdat ik me echt wilde focussen op performance marketing. FairEtail was dus vanaf de start mijn "nummer 1". Ze hadden daarbovenop ook nog eens net de award voor Best Performing Agency gewonnen, dus het was al snel duidelijk voor mij dat er heel wat kennis in huis zou zitten.  Ook de dieptekennis van Search Engine Marketing triggerde me enorm. 

Hoe ziet een gemiddelde dag in het leven van Gert eruit? 

Als SEO Consultant heb ik een grote verscheidenheid aan taken en verantwoordelijhkheden. De ene dag focus ik me op content research en - creatie voor de ene klant, terwijl ik de andere dag meer de technische diepte induik voor een andere klant. Ook het uitvoeren van testen en het meten van resultaten maakt het eens zo interessant.

Hoe zou je de sfeer binnen FairEtail omschrijven?
FairEtail is eerder een kleiner bedrijf, wat het net heel toegankelijk maakt. Het contact met de collega's is geweldig en iedereen staat klaar om mekaar te helpen waar en wanneer nodig. Het kan er ook wel eens wat losser aan toegaan met een "matchke" tafelvoetbal of een afterworkdrink, wat ondertussen al een beetje een gewoonte aan het worden is. Ik kijk ook enorm uit naar de nieuwe kantoren, waar we zelfs zullen beschikken over enkele "funcorners".

Waar zie je FairEtail binnen jaar?

In onze nieuwe gebouwen :) En wat SEO betreft, denk ik dat we een zeer sterke groei zullen kennen. We breiden dagelijks onze kennis en services verder uit, dus ik denk wel dat ik kan zeggen dat we een referentie zullen worde op de Belgische markt.

Position: 
SEO Consultant
Telephone: 
+32 3 500 06 58