Managed Services

U bent hier

We werken dagelijks intensief samen met onze klanten om maximaal rendement te halen uit hun digitale performance marketing activiteiten, hetzij tijdelijk of op lange termijn.

FairEtail is een digitaal performance marketing bureau met een geweldig team dat geëngageerd en gretig is om de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Het ‘Managed Services’ model biedt daarbij de beste kansen om het waar te maken.

Onze expertise strekt zich uit over alle digitale kanalen, met een focus op Search Marketing, Affiliate Marketing & Real-Time Bidding. We worden ingeschakeld vanaf de Strategie & Planning tot aan de operationele uitvoering. 

Veel van onze Managed Servicesklanten starten met een Performance Audit of Consultancy Project, omdat we zo de resultaten kunnen laten spreken en de samenwerking zo geleidelijk aan kunnen laten groeien en uitbouwen. 

We starten ook vaak met het beheer van één of twee kanalen, om later bijkomende zaken op te starten en te komen tot de ideale digitale performance marketing mix.

Het mooie van performance marketing is dat het altijd beter kan en nieuwigheden worden wekelijks gelanceerd, zodat we kunnen blijven verbeteren en groeien. 

Gedreven door service &resultaten, voelen we ons best in de rol van strategische partner, enzorgen we ervoordatonzeklantenvooruitblijven op het peloton enhunconcurrentenovertreffen op hundigitale marketing & sales KPI’s. 

We nemen geen genoegen met de status quo en zoeken steeds naar wat beter kan. Door voortdurende optimalisatie en innovatie, duwen we de digitale activiteiten op een duurzame manier naar een hoger niveau.

Contacteer ons